• Het team

Dr. J. de Vries

Van 1972 – 1978 studeerde ik geneeskunde in Groningen en werd daar ook opgeleid tot chirurg. De daaropvolgde twee jaar subspecialisatie in de Chirurgische Oncologie in Groningen en Amerika. twee jaar subspecialisatie in de Chirurgische Oncologie in Groningen en Amerika.

Vele jaren heb ik leiding gegeven aan de Summer School Oncology voor medische studenten en was ik voorzitter van de European Association for Cancer Education.

Momenteel ben ik nog lid van de executive board van EUSOMA en ook actief in verschillende nationale en internationale verenigingen zoals Nederlandse Vereniging voor Chirurgische Oncologie en European Association for Cancer Education.

Mijn belangrijkste onderzoek heb ik verricht op het gebied van borstkanker en medisch onderwijs, ik ben lid van de redactieraad van het Journal of Cancer Education en (co)auteur van meer dan 70 peer-reviewed artikelen en boekhoofdstukken (zie Publicaties)

Met dr. Rita Kappel werkte ik lang geleden samen in het UMCG en nu zetten we deze samenwerking voort in het dr. Kappel Instituut.

RU Groningen UMCG Treant

Druk op enter om te zoeken
Druk op enter om te zoeken