• Het team

Behandelingen

De meeste behandelingen die door het Dr. Kappel Instituut worden uitgevoerd betreffen de borstchirurgie. Daarnaast de MACS-facelift, buikwandcorrecties, ooglidcorrecties en de behandeling van gynaecomastie. Natuurlijk zijn er ook de kleinere algemene ingrepen en onderdelen van de handchirurgie.

Borst

Borst

Bij het Dr. Kappel instituut kunnen zowel vrouwen als mannen terecht voor operaties aan de borst.

Lees meer

Hoofd- en hals gebied

Hoofd- en hals gebied

Ons gezicht is ons visitekaartje. Ook de hals speelt een belangrijke rol in ons voorkomen. Uw gezicht en hals zijn dus belangrijk voor u. Binnen de plastische chirurgie is het hoofd/hals gebied een op zichzelf staand onderdeel waarin verschillende ingrepen mogelijk zijn voor verschillende redenen.

Lees meer

Buiken en benen

Buiken en benen

De plastisch chirurg krijgt, als het om de benen gaat, regelmatig te maken met de vraag de contouren te verbeteren. Doorgaans vindt dat plaats middels liposculpture, waarbij diverse maten canules worden gebruikt om een zo egaal mogelijk resultaat te verkrijgen.

Lees meer

Handchirurgie

Handchirurgie

DIn een ZBC kunt u terecht voor algemene problematiek aan de handen. Daarnaast zijn er de meer specifieke onderdelen als de behandeling van een Carpaal Tunnel Syndroom en de Morbus Dupuytren.

Lees meer

Aanvullende behandelingen

Aanvullende behandelingen

Behalve diverse operatieve behandelingen biedt het Dr. Kappel Instituut ook aanvullende behandelingen. Megapeel, Velasmooth en Anti-aging.

Lees meer

Zone clinics

Zone clinics

Het Dr. Kappel Instituut heeft als focus de verbetering van kwaliteit van leven met het klimmen der jaren. Uiteraard kun je daar niet vroeg genoeg mee beginnen, want hoe eerder je oog hebt een gezonde leefstijl, hoe meer je leven in je jaren gaat stoppen.

Lees meer

Onze locatie

Het Dr. Kappel Instituut is ISO gecertificeerd en is gevestigd in Zwolle. Hier worden in een prettige sfeer alleen de spreekuren gehouden. Opereren doen wij door de OK-faciliteiten te huren bij een andere ZBC.

Contact

Dr. Kappel Instituut
Willemskade 14
8011 AD Zwolle
038-4225755
BIG-nr: 59044535801

Druk op enter om te zoeken
Druk op enter om te zoeken