• Algemene informatie

Algemene informatie

Het Dr. Kappel Instituut is sinds 2007 een erkend zelfstandig Behandel Centrum voor Plastische, Reconstructieve en handchirurgie op het gebied van zowel de verzekerde als de niet-verzekerde zorg. Wel is het zo dat de contracten met zorgverzekeraars in 2013 zijn komen te vervallen en er wordt aan gewerkt deze opnieuw te verkrijgen. De reden is dat zij met kleinere ZBC’s geen contracten willen, ongeacht de geleverde kwaliteit (zie hiervoor de pers). Dat betekent in de praktijk dat zij kosten voor behandeling slechts gedeeltelijk vergoeden en de patient/client een eigen bijdrage zal moeten leveren aan de kosten van de behandeling.

Op zich is dat ook verantwoord, omdat de zorg die het Dr. Kappel Instituut levert veel verder gaat dan korte snelle contacten, zoals gebruikelijk is bij de verzekerde zorg en u kunt rekenen op een persoonlijke begeleiding en service. Er zijn geen vaste wachttijden voor het maken van een afspraak. De gemiddelde duur hiervan ligt tussen de 2 en 14 dagen. De tarieven kunt u hier vinden.

Het Dr. Kappel Instituut is aspirant lid van Zelfstandige Klinieken Nederland en de patiënten geven hun mening over de behandeling.

Druk op enter om te zoeken
Druk op enter om te zoeken