• Hoofd- en halsgebied

Hoofd- en halsgebied

Ons gezicht is ons visitekaartje. Ook de hals speelt een belangrijke rol in ons voorkomen. Uw gezicht en hals zijn dus belangrijk voor u. Binnen de plastische chirurgie is het hoofd/hals gebied een op zichzelf staand onderdeel waarin verschillende ingrepen mogelijk zijn voor verschillende redenen. Er kunnen zich aangeboren afwijkingen of kwaadaardige tumoren aan het aangezicht voordoen, maar veelal doet veroudering veranderingen ontstaan. Het Dr. Kappel Instituut voert verschillende ingrepen uit om dit te verhelpen.

Met ons gezicht presenteren wij ons aan de buitenwereld en de hals hoort daarbij.

Oorcorrectie

Hierbij wordt het kraakbenig skelet van de oorschelp zo gemodelleerd dat de oren dichter bij het hoofd komen te staan. Na de operatie wordt een steunend tulband verband aangelegd gedurende 1 week, waarna nog 2 weken met een elastische band moet worden geslapen. De correctie van afstaande oren wordt meestal onder plaatselijke verdoving uitgevoerd en duurt ongeveer anderhalf uur.

Lees meer

Ooglidcorrectie

Het Dr. Kappel Instituut is gespecialiseerd in ooglidcorrecties. Correctie van de bovenoogleden kan nodig zijn wanneer door veroudering een huidplooi van het bovenooglid het zicht gaat belemmeren. Dit kan een moe en zwaar gevoel veroorzaken.

Lees meer

Face-/halslift

Operaties aan gezicht en hals moeten zo worden uitgevoerd dat de natuurlijke gelaatskenmerken van het individu worden verjongd. De meest uitgevoerde facelift operatie is de MACS-lift (Minimal Access Cranial Suspension lift), veelal in combinatie met lipofilling, waar nodig.

Lees meer

Druk op enter om te zoeken
Druk op enter om te zoeken